Tutorial Si të krijoni një uebsajt falas Blogger.


Udhëzues , si të krijoni një blog falas google BLOGGER/BLOGSPOT?

Të dashur lexues të blogut tim unë paraprakisht dua të ju falenderoj për vizitën që i bëtë blogut tim. Duke ju URUAR një ditë të mbarë dhe një sukses në të ardhmen tuaj si Blogger.

A po përpiçi të zhvilloni blogun tuaj në internet?

Unë sot dua të ju vijë në ndihmë për të kuptuar sa më lehtë se si të krijoni një blog pa pagesë, dhe pa pasur njohuri paraprake. Apo të keni njohuri të ndonjë gjuhë programimi , apo të paguani ndonjë përson të tretë  për të zhvilluar platformë për blogun tuaj.
Unë ju këshilloj të lexoni dhe të shikoni me kujdes këtë udhëzues "për ta kuptuar sa më mirë të jetë e mundur krijimin e një blogi Google Blogger".

Falë zhvillimit të teknologjisë është shumë e lehtë të krijoni  adresën tuaj në internet , për të promovuar , blogun ,  biznesin, artikujt në internet. Teknologjia
sot a ofron mundësi të shumta
për të zhvnillular një blog dhe  promovuar  një adresë në internet. Pasi kompani me renome botërore ofrojnë platforma falas për të ndërtuar ueb faqen tuaj falas "blog".
Kompani siq është google BLOGGER/BLOGSPOT
google Blogger / Blogspot ofron platformë dhe emer domain falas.
Për ndërtimin e një adresë blog në internet. Që është fare e lehtë dhe e kuptueshme për gjdo person për të ndërtuar dhe manovruar një blog të bukur , falë plstfomës blogger qe mbeshtetet nga Google.Qfarë duhet të dijmë paraprakisht, për të krijuar një adresë tuaj në internet?

Unë them se duhen vetëm pak njohuri elementare të shfletimit të internetit , pasi Blogger është i thjeshtë  i kuptueshëm dhe atraktiv për të punuar dhe përshtatur për çdo person që zotëron vetëm njohuri elementare mbi i internetin.
Për të qenë korrekt dhe miqësor me lexuesit e kësaj guide unë do të mundohem të paraqesë sa më mirë të jetë e mundur një udhëzues për të orjentuar dhe kuptuar me lehtësi se si të krijoni një blog google BLOGGER/BLOGSPOT.

Filloni të lexoni udhëzimet me poshtë.

Si të krijoni një faqe në internet nga e para me blogger në 2020 - Udhëzues hap pas hapi (falas).


1. Hapi i parë  vizitoni blogun zyrtar të Google Blogger ( https://www.blogger.com për e regjistrimin e uebit tuaj falas adresën tuaj unike  blog , shembull : theinj3ct0r . Blogspot.com.
Theinj3ct0r.blogspot.com është adresë unike e një blogi që mundëson Blogger i Google.Ju duhet të hyni në blogger për të përfituar një emër domain dhe blog falas.
Si mund të hyni në llogarinë blogger , në llogarinë blogger hyrja është e lehtë dhe e thjeshtë duhet të keni një email adresë valide në Gmail.
Të kthehemi tek regjistrimi i domain-it tiuaj blogg. Blogspot.com


Vërejtje ndonjeherë disa emra domain të kërkuar për regjistrim jan të zën "regjistruar më parë" dhe ju duhet të kërkoni një emër tjetër.

2 Duhet të posedoni një email adres në gmail , nëse nuk keni një llogari në gmail atëher ju duhet të regjistroheni për një llogari të re "email në gmail".

Vërejtje : Çfarë ju duhet për të regjistruar një email gmail , ju duhet një numër telefoni dhe ti plotësoni të dhënat në formularin e rregjistrimit.
Pse duhet numër telefoni është për tri arsye :
1 Për të verifikuar se ju jeni person fizik dhe jo robot ose keqpërdorues i sherbimit të gmail email adresa.
2 Për ta mbajtur të sigurt llogarinë tuaj gmail.
3 Në numrin tuaj të telefonit dergohet një kod për verifikimin dhe aktivizim të llogarisë tuaj gmail.
BLOGGER /BLOGSPOT është falas dhe vjen me mijëra dizajne .

Gjithashtu është Ektremisht jashtëzakonisht fleksibël, e lehtë për t’u përdorur dhe funksionon me pothuajse të gjitha mjetet dhe shërbimet e palëve të treta në dispozicion të pronarëve të faqeve të internetit.
Dhe ofron siguri maksimale krahasuar me platformat tjera për krijimin e blogjeve.

Unë personalisht përdor BLOGGER/BLOGSPOT për të ndërtuar të gjitha faqet e mia të internetit , përfshirë atë që po shihni, THEINJ3CT0R.BLOGSPOT.COM!Për fund ju sugjeroj të postoni minimum nga 3-5 postime në javë për ta mbajtur blogun tuaj atraktive dhe për ta pasuruar me artikuj të rinjë, që të terhiqen vizitorë në blogun tuaj.


Për të marrë me tepër informacion si funksionon BLOGGER  KLIKONI KËTU

 Merr më teper informacion rreth blogger duke klikuar ketu lexo
  • Për çdo editim ose përmisim apo publikim të artikujve tuaj në blogun tim na shkruani në formë komenti

Popular posts from this blog

How to Recover Deleted Photos From iTunes Backup?

How to Verification Facebook Domain.

How to unblock Domain / Website URL on Facebook!