1K € në 1 muaj

Si  të fitoj 1K euro në 1 muaj, thjeshtë  në lexim të parë  është  e pa besueshme, dhe ndoshta  dikujt do ti duket qesharake.
   
      Në guiden time do të ju jap të gjitha sekretet e mija të cilat unë kam ndjekur,  ju lus që të  mos  kaloni  pa e lexuar tekstin  e plotë.  
Gjithashtu nëse ky artikull ju duket i vlefshëm preferoja miqve tuaj.

   Ndonjëherë  keni munges fondesh dhe ndjeheni   i pa fat   sepse ju nuk  po i arrini gjërat  të cilat keni synuar , kjo me të  vërtetë  është demotivuese, dhe ju mund të ndjeheni  tërësisht të  thyer.  Ndonjëherë  janë disa  gjëra që  vërtetë  shkaktojnë  kokë dhimbje.
Por të  ndalemi  të  shikojmë  gjërat  tjera  pozitive  qe na ofrojnë  buzëqeshje , thjeshtë të  shohim  një  dimension  tjetër  dhe  të fillojmë  nga e para  drejt  suksesit.

Mbani mend fillimi i gjitha gjërave  është  i vështirë dhe  shkakton lodhjen, për të  arritur  në cakun  duhur  duhet punë  vullnet motivim dhe  buzëqeshje.

Sot bota  është  pothuajse 100% komerciale dhe mbijetesa  është  gjëja  parësore që  gjdo qenje synon, prandaj  edhe ekonomia është gjëja e parë që ju duhet  gjdo ditë. 

         Por si mund të  fillojmë të  fitojmë  para shtese për të siguruar buxhetin për  ekzistencën  tuaj dhe familjes  tënde? A është  kjo pyetja që  ju i keni bër vëtës??? 
 Thjeshtë  sot ka më mira mundësi do të thoja ato jan pa fund , por duhet edhe njohuri për të ndryshuar jetën tonë për të mirë." që  ne të mbledhim buxhetin për familjet tona". Sot ju mund të merrni  punë shtesë nga puna e juaj që bëni gjdo ditë. Teknologjia  sot ka përfshirë  mbi 70% të  popullsisë  botërore , se bashku me teknologjinë  po lindin  mundësitë  e reja për  të  fituar para në internet nga shtëpia e juaj , çfarë ju duhet është 1  kompjuteri. ( ktheje pasionin tuaj në fitim të parave).


Mbani mend  "Suksesi vjen vetëm me punë". 

Le të hedhim  hapat  e parë  që ju duhet për të  siguruar 100% fitimin e parave.


Natyrisht, ju mund të duhet të merrni disa punë shtesë për të arritur në vlerën e 1.000 $ + , por ka kaq shumë mundësi të ndryshme në dispozicion sot në treg, në mënyrë që të keni një zgjedhje të shkëlqyeshme dhe të jeni në gjendje të gjeni diçka për shijen tuaj. Ose të krijoni marken tuaj.


   Unë ju jap vetem disa nga sekretet  e mija  të cilat unë kam ndjekur  nëpërmjet 7 viteve të fundit,  dhe rezultatet jan mahnitës,  në fillim është pak e vështirë por pas disa kohësh gjërat do të përmirësohen. Viti i parë është ndërtimi i emërit tuaj ose fama e juaj. Pastaj gjërat do të zhvillohen krejtësisht me rezultate pozitive.

 A e keni pyetur veten  se çfarë fshihet brenda  jush? Gjdo njeri ka një talent dhe ju mund ta zbuloni atë.

1 Nëse  ju zotëroni aftësitë "Freelancer" për të punuar Si punëtor i pavarur, do të gjeni mijëra klientë të mundshëm në fusha të ndryshme, duke përfshirë dizajnin grafik, marketing dixhital, programimin dhe inxhinierinë, përkthimin dhe shkrimin, video dhe animacion, muzikë dhe audio, biznes, foto etj. Si "Freelancer"  ju mund të  fitoni 100% para online nga shtepia e juaj duke i kushtuar  vetëm  30-35 minuta në ditë.


Filloni të fitoni paratë  tuaja nga lista e imë më poshtë.

Top Lista e ime FREELENCER  është  kjo :

1 FIVERR.COM
2 UPWORK.COM
3 PEOPLEPERHOUR.COM

TOP LIST MONETEIZE WITH AFFILATES
1 YOUTUBE.COM/MONETEIZE
2 GOOGLE.COM/ADSENSE
3 PROPELLERADS.COM
4 INSTANTARTICLES.FB.COMTOP 3 FREELENCER

Fiverr
Fiverr është një nga faqet e internetit më të njohura në botë. Si punëtor i pavarur, do të gjeni mijëra klientë të mundshëm në fusha të ndryshme, duke përfshirë dizajnin grafik, marketing dixhital, programimin dhe inxhinierinë, përkthimin dhe shkrimin, video dhe animacion, muzikë dhe audio, biznes, foto etj.  Freelancer, freelancer mund të ofrojë shërbimet e tyre si më poshtë: "Unë shkruaj artikuj në 1000 fjalë për 10 dollarë" ose "Unë jam menaxheri juaj i mediave sociale për 100 dollarë në javë." Ka kaq shumë mundësi që mund të marrësh dëshirën tënde!

Është e lehtë për të filluar me Fiverr. Thjesht krijoni një llogari të platformës. Anëtarësia është plotësisht e lirë ndryshe  vendet e tjera të pavarur. Pas regjistrimit, duhet të shkruani informacionin tuaj personal dhe të zgjidhni një etiketë tërheqëse. Atëherë është koha për të bërë paraqitjen tuaj të parë. Ky term përshkruan shërbimet që ju ofroni. Koncerti ka të bëjë me shfaqjen.

Tarifa minimale e shërbimit është 5 dollarë dhe çmimi maksimal është i juaji. Në mënyrë të veçantë, ju mund të paguani tarifa shtesë për përfitime shtesë, kështu që potenciali juaj i fitimit është i pakufizuar. Sidoqoftë, kjo platformë është e njohur për çmimet e saj të arsyeshme, kështu që shërbimet tuaja duhet të jenë me kosto efektive. Të ardhurat e mundshme varen kryesisht nga tre faktorë: aftësitë dhe njohuritë tuaja, çmimi dhe koha juaj. Zakonisht bëhet një zhvillues faqeshPEOPLEPERHOUR.COM


PËRJETONI  ËNDRRËN TUAJ  TË  VËRTETË  NË PUNË.Peopleperhour është një nga faqet e internetit më të njohura në botë është  faqe gjithë  popullore më një shtrirje të gjerë. Ku ju ofrohet mundësia të punoni si  punëtor i pavarur, do të gjeni mijëra klientë të mundshëm në fusha të ndryshme, duke përfshirë dizajnin grafik, marketing dixhital, programimin dhe inxhinierinë, përkthimin dhe shkrimin, video dhe animacion, muzikë dhe audio, biznes, foto etj.  Freelancer, freelancer mund të ofrojë shërbimet e tyre si më poshtë: "Unë shkruaj artikuj në 1000 fjalë për 10 dollarë" ose "Unë jam menaxheri juaj i mediave sociale për 100 dollarë në javë." Ka kaq shumë mundësi që mund të marrësh dëshirën tënde!

Peopleperhour përfshirë këto :

I tripped for a while.
Paguaj në orë.
PeoplePerHour can do business and defeat and do things to protect us and do business. Zbuloni experts and rishikuar experts to see imagineshe images - Një zbulim mouth to ndryshojë biznesin tuaj përgjithmonë.

FREELANCER SHFLETONI
Population Category:

Kinez Përkthyesit
Shkrimtarët is a Folurite
Zhvilluesit e Elixir
Selling video
Photography model
Better and invest
Expand auditimit
accountant
Recommend adverts on Instagram
Analysts return SEO


Lërini të pavarurit t'ju confused

Poston project
merrni përgjigje
Edhe me shpejt.
The project, which is in duke përdorur, was carried out as part of a project to combat discrimination. This program is programmed to connect to Gyitha Pyetjet and Duhura for the project.

An integrated and artificial system to be spent at Madhe - to connect talented talents in the mirror to design projects. Fredo Paste Paste Paste, please give me a ban for storage
Lërini të pavarurit e mundur të hutuar

Projekti Poston
mbrojtje
Më lejoni shpejt.
Projekti, i cili është në detyrë, u realizua si pjesë e një projekti për të luftuar diskriminimin. Ky program është programuar për tu lidhur me Gyitha Pyetjet dhe Duhura për projektin.

Një sistem i integruar dhe artificial që do të shpenzohet në Madhe - për të lidhur talentet e talentuara në pasqyrë për të hartuar projekte. Pasto Paste Fredo, ju lutem më jepni një ndalim për ruajtje.

OFERTET EKSPLORS

Zbuloni ofron riparime.
PeoplePerHour është një me një bashkësi unike që ka një premtim të biznesit Tuaj. Exporlor ofroi të më ndreqte 10 paund - Duka me të vërtetë më ndihmoi. Më jep rezultatet e tua, projekti im ka ngecur.

SHFLETONI OFERTA
kategorizimi i popullatës

JavaScript / jQuery
Fotograf dhe Tregtisë
Steepje 3D
Dizajne dhe tabela për tregimit
Përkthim tekstesh
Sugjerim / Shkrimi dhe Grant
Bëni majën
Dizajni dhe marka tregtare
Mbështetje për IT
Shkrimtarët e përmbajtjesAll you need.
Comments

Popular posts from this blog

How to Recover Deleted Photos From iTunes Backup?

How to Verification Facebook Domain.

How to unblock Domain / Website URL on Facebook!