Si të kontrolloni nëse faqja juaj ka të drejtë për Artikuj të çastit në Facebook 2020?

Çfarë është facebook Instantarticles dhe si funksionon?

  Çfarë  është  "Instantarticles facebook"?SI FUNKSION INSTANARTICLES?

Artikuj të çastit në facebook , është një platforme e ndërtuar nga facebook  menyrë e re për çdo botues media online ” blogger” që të krijojë artikuj ndërveprues shpejt në Facebook. Por jo të gjithë blogeret gëzojnë fatin që në faqet e tyre të internetit kanë të njëjtat të drejta të botimit të artikujve të shpejt në facebook . Ju mund të kontrolloni nëse faqja juaj e internetit është e përshtatshme për artikuj të çastit në Facebook nëse keni një faqe të pranueshme ose jo në Instanarticle Facebook. Po, kjo është pyetja  ajo që ju dëgjoni me shpesh kur jeni duke  u përpjekur  të punoni me artikujt e qastit në facebook .
 Ju duhen dy gjëra.
1 .Uebfaqe interneti e pranueshme në facebook.
2 Faqe facebook e vlefshme  për instantarticles Facebook.
 


“GJITHASHTU INSTANTARTICLES.FB.COM MBËSHTET BLOGERET NË GROMBULLIMIN E FITIMIT TË PARAVE ONLINE NGA BLOGET E TYRE”.

Le ti hedhim një vështrim faqes tuaj a i plotëson kushtet për artikujt e shpejt në fb.
  Do të thoja verifikim është  i thjeshtë.

Si ta verifikoj ligjshmërinë e faqes time të internet  a përmbush kushtet elementare për Artikujt të çastit në facebook?
Për të parë nëse faqja juaj e internetit “blog – uebsajt ” a është i përshtatshem (uebsajti dhe faqeja e juaj facebook për artikujt  e qastit "Instantarticles") , a i plotëson kushtet faqja juaj  për artikuj të çastit në Facebook apo jo ?
JU DUHET TË HIDHNI NJË SY FILLIMISHT DUKE U DREJTUAR  TEK http://instantarticles.fb.com/ për të marr informacionet e para për faqet  tuaj facebook të vlefshme  ose jo për "Instantarticles".
https://www.facebook.com/instant_articles/signup
Pasi keni hyr në instantarticles sign up ,ju do të merrni rezultatet  për faqen tuaj nëse i plotëson  kriteret për instantarticles, ju do të keni këtë  fjalë  "Instant Articles publishing tools are available for this Page".

Nëse faqeja e juaj facebook është e  pranueshme në artikuj e shpejtë atëherë "instantarticles" ju mund të filloni aplikimin tuaj për "Instantarticles",.
Qfarë ju duhet  tjetër  për botimin e artikujve  të  çastit ?
Ju duhet një faqe interneti “blog – uebsajt”   e vlefshme për "INSTANARTICLES" . 
(Vëmendje nëse faqja e juaj facebook  është  e pranueshme  në Instantarticles më kontaktoni  mund ta marr  një faqe "Instantarticles"  facebook për ju , mund të kerkoni atë këtu duke komentuar  ose me kontaktuar në postën  time  elektronike. )
   
Foto më poshtë  është  pasqyra   e një faqe qe plotëson  kriteret  e përcaktuara  për "instantarticles".

Nëse  faqja  e juaj  është  e vlefshme për "Instantarticles "
Hapi tjetër është të vizitoni seksionin Tools në faqen tuaj në Facebook. Pastaj shkoni te "Publishing Tools"  klikoni mbi "Instantarticles" e çastit në menunë e majtë. Shkoni te seksioni Vegla dhe klikoni Lidhu me faqen tuaj.Vendosni emrin e domain pa http: // ose https: // dhe klikoni Dorëzoni URL. Nëse bëni një gabim, faqja juaj e internetit nuk është e përshtatshme për artikuj të çastit në Facebook. Regjistri Sample.com përfshin shembuj rrënjorë.com, postime me artikuj të tillë si mark.domain.com dhe shtigje të përcaktuara nga spastrimi përpara siç është shembulli.com/path ose subdomain.example.com/path.

keni mundësinë të ndryshoni porosinë tuaj duke porositur sende dhe jelekë
Ju nuk mund t’i referoheni politikës tuaj të produktit për t’u regjistruar në Facebook dhe për të zgjidhur problemin tuaj.

https://developers.facebook.com/docs/instant-articles/policy/)

Nga zyrtarët ekzistojnė dy çështje. Trafiku i boshtit të kurthit. Ju mund t’i përgjigjeni pyetjeve në Facebook dhe në Internet dhe t’i përgjigjeni pyetjeve në Facebook. Arsyet me zakonshme kohët e fundit:
Si të rregulloni menjëherë hyrjen në një artikull
Për më shumë informacion në lidhje me këtë problem, shihni Politikën e menjëhershme të Facebook. Në thelb ka dy pyetje. Trafiku ose përmbajtja. Pointështja ime është që faqja juaj e Facebook nuk krijon shumë trafik në faqen tuaj të internetit ose përmbajtja e faqes tuaj të internetit nuk përputhet me udhëzimet e Facebook. Shkaqet më të zakonshme kohët e fundit.

Botues joaktiv
Ju mund të humbni mundësinë e përdorimit të artikujve të çastit sepse konsideroheni një botues joaktiv. Tani Facebook kërkon që botuesit të botojnë të paktën një artikull çdo 90 ditë.
Zgjidhja: Krijoni të paktën 10 artikuj të rinj në bibliotekën tuaj të prodhimit dhe dorëzojini ato për shqyrtim.

2. Lexueshmëri e ulët
Ju jeni bllokuar sepse artikujt tuaj kanë lexueshmëri minimale (të cilat ata kurrë nuk i kanë sqaruar) ose aktualisht nuk janë sinkronizuar me politikën e përmbajtjes së çastit.

Artikuj në Facebook direkt me probleme minimale në lexim

Zgjidhja: Përpiquni të rrisni trafikun. Ju duhet të merrni të paktën 500-1000 klikime në lidhjen tuaj çdo ditë. Pastaj krijoni të paktën 10 artikuj të rinj në bibliotekën tuaj të prodhimit dhe dorëzojini ato për shqyrtim.

[yellowbox] Merrni domenin tuaj falas .com! [/ Kutia e verdhë

Mosrespektimi i standardeve të kualifikimit të parave
Ju humbni qasjen në artikujt e çastit sepse faqja juaj nuk i plotëson standardet e fitimit të Facebook. Për të përdorur mallrat e menjëhershme, faqja juaj e internetit duhet të plotësojë standardet e tyre, edhe nëse nuk fitoni para nga faqja juaj e internetit.
Vendimi: Përdorni këtë formë ankese.

https://www.facebook.com/help/contact/151371415454526Gjithashtu, për të hyrë në veçoritë e fitimit të parave të rrjetit të audiencës në Facebook, krijuesit e përmbajtjeve dhe botuesit duhet të jenë në përputhje me termat dhe politikat e Facebook, i cili përfshin sa vijon.

Përputhuni me Standardet tona të Komunitetit
Njoftoni me Kushtet tona të Pagesës
Zbatoni Kushtet e faqes sonë
Ndiqni udhëzimet tona për përmbajtjen e fitimit të parave
Ndani përmbajtje autentike
Zhvilloni një Prani të themeluar.


Comments

Popular posts from this blog

How to Recover Deleted Photos From iTunes Backup?

How to Verification Facebook Domain.

How to unblock Domain / Website URL on Facebook!