11 Ofruesit më të mirë të Hosting WordPress falas për vitin 2020

Me një paketë lehtësuese për WordPress, mund të filloni menjëherë pa shpenzuar asnjë qindarkë.

Në rast se ju duhet të punoni faqen tuaj me një pako lehtësuese falas; Në këtë asortiment, ne kemi grumbulluar furnizuesit më të mirë falas WordPress për të ndihmuar ju me fillimin e faqes tuaj të re.

1. HostAwesome

Në rast se keni nevojë të filloni një blog dhe të kërkoni asgjë për administratën që lehtëson, duhet të përpiqeni të keni një HostAwesome.

Në pikën kur zbarkoni në një sit lehtësues falas, ju mund të regjistroni një hapësirë ​​tjetër ose të zhvendosni një zonë aktuale në HostAwesome. Në rast se nuk preferoni të lëvizni zonën, në thelb mund të rifreskoni serverin e emrit dhe të filloni paketën tuaj falas.

HostAwesome ju jep 100MB dhomë shtesë dhe 2000 vizita në internet për çdo muaj. Ndërsa faqja juaj zhvillohet, ju mund të ndërtoni taksa për një nga normat e arsyeshme të primit.

Një tjetër element i jashtëzakonshëm është krijimi i programuar i WordPress, i cili është i jashtëzakonshëm për klientët e rinj.

HostAwesome ofron alternativa të përfshira SSL për të verifikuar faqen tuaj dhe 99.9% në kohën e duhur.


2. Host AccuWeb

Emri jo i zakonshëm i hapësirës në lehtësimin e AccuWeb tregon të vërtetën SSD që lehtëson dhe grumbullon shpejtë për të garantuar që klientët tuaj të kenë një takim të jashtëzakonshëm në faqen tuaj të internetit.

Ju merrni një bord kontrolli të thjeshtë për t’u përdorur, i cili ju mundëson të ndryshoni gjithçka në faqen tuaj. AccuWeb Lehtësimi jep shtresa të ndryshme të sigurimit të DDoS për të garantuar sigurinë e faqes suaj të internetit.


3. 000webhost

000webhost është një tjetër vendim i shkëlqyeshëm për asgjë lehtësuese. Promovimi i ofertës lehtëson falas që të mund të përqendroheni në bërjen e substancave dhe trafikut.

Ajo ofron falas lehtësimin e uebit me PHP, MySQL, cPanel dhe projektuesin e internetit. Ju keni të gjitha zgjedhjet dhe pikat kryesore që do të merrni me lehtësimin e reklamës falas të paguar.
4. FreeHostingNoAds

Titulli thotë gjithçka. Ky furnizues lehtësues ofron lehtësim falas për faqen tuaj.

FreeHostingNoAds i jep një URL falas nëndomain faqes tuaj. Ju mund të vazhdoni të lehtësoni faqen tuaj për sa kohë që ju nevojitet. Organizata nuk do t'ju shtyjë kurrë të shkoni në një marrëveshje të paguar.

Merrni 20 GB kapacitet, 200 GB trafik, paraqitje falas, URL të nëndomainave falas dhe më shumë me këtë pako lehtësuese. Ju gjithashtu merrni një instalues ​​të përmbajtjes falas dhe prodhues të faqes për WordPress dhe substanca të tjera kornizat e bordit.


5. x10hosting

Në rast se ju jeni duke kërkuar për një alternative falas lehtësuese cloud, x10hosting është një zgjedhje e mirë. Ajo ofron cloud të pakufizuar që lehtëson me serverët SSD që ju parashikoni nga bashkëpunëtori juaj specialist lehtësues.

x10hosting jep një llogari totale lehtësuese të uebit dhe format më të fundit të PHP, MySQL dhe cPanel për tu trajtuar në mënyrë efektive me hollësitë e faqes suaj të internetit.
6. Freehostia

Freehostia është një furnizues tjetër lehtësues që ofron një promovim falas WordPress duke lehtësuar administratën pa shpenzime. Ju ofron falas një instalues ​​të vetëm të përmbajtjes së shënimeve, kështu që nuk keni nevojë të prezantoni WordPress fizikisht.

Bordi i kontrollit ju lejon të merreni thjesht me faqen tuaj të internetit dhe gjithçka që identifikohet me faqen tuaj. Kjo ju lejon të keni akses në më shumë se 40 aplikime PHP, 99% në kohë dhe ndihmë dita-ditës.

7. WordPlus.host

WordPlus.host ofron në thelb më shumë sesa thjesht lehtësim falas. Do të merrni një administratë CDN për sitin tuaj, SSL dhe shpejtësi transferimi të pakufishme për faqen tuaj, të gjitha pa kosto. Kufizimi kryesor është se administrata jep vetëm 128 MB hapësirë ​​rrethi.

Në rast se ju jeni duke bërë një sit vetëm sepse dhe duke mos parashikuar një trafik të madh menjëherë, ju duhet të mendoni për këtë administratë lehtësuese falas.8. Byethost

Një klasifikues i parë, falas me WordPress inkurajues, Byethost ofron cPanel dhe një instalues ​​të përmbajtjes Softaculous brenda bordit të kontrollit.

Në afërsi të WordPress, ju mund të keni në CMS të ndryshme dhe substanca me këtë fazë inkurajuese falas. Ajo ofron një pjesë të mirë të hapësirës për të pasur faqen tuaj në mënyrë të ngjashme si gjatë gjithë ditës, duke mbështetur vazhdimisht nëse keni ndonjë problem.


9. Biz.nf

Biz.nf ofron një organizatë inkurajuese të lehtë për t’u përdorur me një themel të vetmuar WordPress dhe aranzhim të përshtatur të përfshirë. Specialisti falas në internet do të garantojë që ju mund të filloni faqen tuaj menjëherë. Biz.nf ofron disa përfitime: 200 MB hapësirë ​​në internet, 500 MB lëvizje të të dhënave, një instalues ​​të vetëm të përmbajtjes së shënimeve dhe një emër të territorit falas (.co.nf).10. AwardSpace

AwardSpace është një tjetër ofrues inkurajues i pakonceptueshëm i WordPress që ofron një kurs veprimi falas pranë disa opsioneve të tjera të paguara. Në rrjedhën e lirë të veprimit, ju mund të keni një rajon dhe tre nënfusha. Kjo organizatë nuk do të shtyjë kurrë reklama në faqen tuaj të lirë. Karakteristikat sigurojnë 1 GB hapësirë ​​rrethi, 5 GB trafik, një bazë të dhënash MySQL, një instalues ​​Joomla dhe WordPress dhe një llogari email.
11. 100 WebSpace

100 WebSpace ofron një organizatë falas inkurajuese për faqen tuaj të internetit të WordPress. Në rast se thjesht po filloni një faqe tjetër të WordPress, ky është një vendim simpatik inkurajues.

Ai shkon me një përmbledhje jo të parëndësishme të veçorive, duke përfshirë një themel të shpejtë, robotizues të WordPress, Joomla, Mambo, dhe më shumë substancë PHP.

Për më tepër, do të tregojë një njoftim pak standard në secilën faqe për t'u thënë njerëzve që e keni faqen tuaj në këtë plan falas inkurajues. Ai jep 100 MB ruajtje të të dhënave, 3,000 MB të dhëna të grumbulluara, inkurajuese për një zonë dhe 10 nënfusha, dhe gjatë gjithë ditës, mbështesin vazhdimisht.

12. HRank

Merrni një udhëtim në HRank, i cili gjurmon një numër të madh destinacionesh dhe mbledh të dhëna për kohën, kohën e përgjigjes dhe subtletet e ndryshme për më shumë se 300 lokale inkurajuese. Ky është një përfitim që ju duhet të zgjidhni një vendim të informuar kur zgjedh një organizatë inkurajuese.End Conclusion

These free WordPress encouraging plans are sufficient for little WordPress goals.

You can start your new blog adequately and with no cash related endeavor with these free encouraging packs. By far most of the recently referenced plans offer you a solitary tick WordPress foundation feature.

Get the no matter how you look at it advancing and lead structure module for your WordPress site.

Don't forget to share this post!

Comments

Popular posts from this blog

How to Recover Deleted Photos From iTunes Backup?

How to Verification Facebook Domain.

How to unblock Domain / Website URL on Facebook!