How to Setup Custom Domain on Blogger with GoDaddy.comBlogger Hapësirat me porosi janë dinamike si një URL e dinamike  për blogun tuaj BlogSpot. Kjo do t'ju fuqizojë të bëni një të mirë dhe të drejtpërdrejtë sesa URL-ja për rishikim. (për shembull: nga theinj3ct0r.blogspot.com tek yourblog.com)Blogger ju lejon të shkriheni në mënyrë të përsosur me çdo emër hapësirë. Për të filluar ju duhet të bëni rajonin tuaj GoDaddy të tregojë në serverët e Google. Ky ushtrim i qartë udhëzues do t'ju kontrollojë pak në një kohë me kapëse ekrani dhe kushineta për ta bërë atë më pak të vështirë për ju.

Zona me porosi e Bloggerit në GoDaddy

Bleni një emër zonë nga GoDaddy.com. Emri i hapësirës nuk është falas gjithsesi ato kushtojnë rreth 10-12 $ vazhdimisht. Ndërsa blini garanci se nuk blini paketat speciale inkurajuese ose të faqes në internet nga GoDaddy pasi këto nuk kërkohen për krijimin e një blogu Blogger.

Në pikën kur të keni marrë emrin tuaj të zonës së preferuar, Hyni në llogarinë tuaj GoDaddy dhe shkoni në pjesën e hapësirave siç tregohet në kapjen nën ekran

Comments

Popular posts from this blog

How to Recover Deleted Photos From iTunes Backup?

How to Verification Facebook Domain.

How to unblock Domain / Website URL on Facebook!